Istraži Facebook

Ići dole

Istraži Facebook

Počalji od TheNenchy taj Uto Avg 03, 2010 6:22 am

I šta sada?
Ako su neki vaši prijatelji prihvatili vaš zahtev, možete započeti istraživanje sajta i pogledati profile i aktivnosti prijatelja.

Poveži se sa svojim prijateljima
Ukoliko želite da vidite skorašnje aktivnosti svojih prijatelja, sortirajte ljude prema listama za razmenu poruka i vidite njihove statuse, posetite vašu stranicu prijatelja u delu Nalog>>>Izmeni prijatelje.

Idi na profile svojih prijatelja. Na zidu možeš pogledati šta se dešavalo kod njih:
-Nedavne statuse o tome šta rade.
-Foto albume u vezi s nedavnim događajima.
-Kao i to šta su im sve prijatelji poručivali.
Pogledaj i karticu fotografije za prikaz svih njihovih fotografija na Facebooku.

Saznajte novosti
Uvek kada dođete na vašu početnu stranu videćete direktan tok komentara koje su dali vaši prijatelji: Interesantne linkove, misli, fotografije, i poslastice iz njihovih života. Ovo vam pomaže da budete u toku sa onim što vaši prijatelji rade u njihovim svakodnevnim životima.

Započni deljenje
Već ste popunili svoj profil, ali je najinteresantija stvar ono što trenutno delite sa ostalima. Izdavač (stavka koja je na vrhu tvog profila i početne strane) ti omogućuje da deliš linkove, fotografije, beleške i kratke statuse koji prikazuju razne detalje (o čemu razmišljaš, šta čitaš ili gledaš, kako se osećaš...). Na taj način tvoji prijatelji mogu da saznaju mnogo više o tebi i onome što se dešava u tvom životu.

Postavi svoje fotografije
Facebook je top sajt za deljenje fotografija na internetu. Albumi sa fotografijama su laki za deljenje sa ljudima na Facebooku. Kada dodate fotografije naučićete kako da "označite" sebe i vaše prijatelje kako bi ljudi lako bili u mogućnosti da vide istoriju vaših fotografija.

Podeli sa drugima svoja interesovanja
Pretražite neke od grupa na vašem području. Ako nađete neke koje imaju slične interese vašim, uključite se u diskusiju.

Pronađi još prijatelja
Pročitaj sve zabavne stvari koje možeš kada podesiš listu prijatelja. Svrha Facebooka je upravo ostajanje u kontaktu sa prijateljima, kako novim tako i starim. Pogledaj neke od načina za pronalaženje prijatelja u našem prethodnom članku ili pošalji pozivnice osobama sa kojim želiš da se povežeš na Facebooku.

Ako još uvek niste pronašli nijednog prijatelja, ili vaš prijatelj nije odgovorio na vaš zahtev, znajte da još uvek postoje stvari na Facebooku koje treba istražiti.

Srdačan pozdrav i sve najbolje vam želi
Facebook Serbian Team


TheNenchy

Broj poruka : 66
Datum upisa : 03.08.2010

Pogledaj profil korisnika http://shannenandrose.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu