Fejsbuk korisničko ime

Ići dole

Fejsbuk korisničko ime

Počalji od TheNenchy taj Pon Nov 08, 2010 5:31 am

Veoma popularna društvena mreža Fejsbuk sa početkom u 06:01 sati ovog jutra omogućila je registraciju korisničkog imena (eng. username) za korisnike koji već imaju nalog. Za nove korisnike koji tek planiraju da registruju nalog na fejsbuku, izbor korisničkog imena biće omogućen tek nakon subote, 28. juna u 06:01 sati po lokalnom vremenu.

Šta se ovime dobija?

Za početak, kada nekome želite da kažete za svoj Fejsbuk profil usmeno, jedino što se moglo učiniti je reći pod kojim imenom i prezimenom da vas taj neko potraži, jer onaj korisnički broj ne verujem da je neko pamtio. Moglo se tražiti i po adresi e-pošte ili broju mobilnog telefona.

Ali sada je to toliko pojednostavljeno da je dovoljno reći svoje korisničko ime, i „taj neko“ će pronaći baš Vas bez glavolomki.

Za primer ću uzeti moj profil. Pošto sam „otela“ korisničko ime Nenchy, umesto preko dosadašnje kobasice www.facebook.com/profile.php?id=540...silni brojevi do mog profila se lako može doći preko adrese www.facebook.com/nenchy .

Kako do svog korisničkog imena?

Ako već niste uzeli svoje korisničko ime za Fejsbuk a imate nalog, požurite dok Vas neko nije pretekao Wink To možete učiniti na adresi www.facebook.com/username.

Ima nekoliko „začkoljica“ oko tih Fejsbuk korisničkih imena.
1. Korisničko ime za fejsbuk može da sadrži samo slova engleskog alfabeta, brojeve od nula do devet, i tačku. Internacionalne karaktere i druge specijalne znake ne može sadržati.
2. Kad se jednom klikne na dugme za potvrdu izbora korisničkog imena, nema nazad. Nije ga moguće promeniti ako je pogrešno otkucan neki znak, zamenjena mesta slovima i slično.

Moje mišljenje

Pa, valjda je moje mišljenje najvažnije Smile Ono što sam primetila je da nije moguće koristiti korisničko ime za prijavljivanje (logovanje) na nalog, već se i dalje mora unositi adresa elektronske pošte. Kao član administracije sajta, pokušaću to da popravim u što kraćem roku Smile

Ukoliko imate pitanja i začkoljice javite mi se na PM Smile

TheNenchy

Broj poruka : 66
Datum upisa : 03.08.2010

Pogledaj profil korisnika http://shannenandrose.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu