Još jednom podesite svoje sigurnosne podatke!

Ići dole

Još jednom podesite svoje sigurnosne podatke!

Počalji od TheNenchy taj Čet Nov 18, 2010 7:15 am

Facebook nam je olakšao podešavanje sigurnosnih podataka vezanih za profil i kreirao jednostavne korake za dodatnu sigurnost. U prevodu kreiran je lakši način da podesite sve vaše podatke na osnovu kojih sutra možete da povratite svoj nalog ako ga neko, ne daj Bože, preotme ili vam otkrije šifru.Podešavanje informacija od velike važnosti možete izvršiti na ovom linku, prateći korake. Na dnu stranice imate tačnu informaciju na kom nivou su vaši trenutni podaci. U prvom koraku definišete mejlove putem kojih vam može nekada biti poslata mail za reaktivaciju naloga, savet je da postavite barem dve mejl adrese. POSEBNO obatite pažnju da se na te mejl adrese inače ne logujete sa lozinkom koja je ista kao na Facebooku.

U drugom koraku možete verifikovati svoj broj mobilnog telefona, tako što birate zemlju i operatera, sledite uputsva oko slanja poruke, na telefon dobijate kod kojim potvrđujete svoj broj. I telefon vam sutra može značiti da nalog povratite, ukoliko imate problema.

Ukoliko preskočite verifikaciju telefona možete podesiti sigurnosno pitanje i odgovor. Bitate pitanje i na njega dajete svoj odgovor, to je takođe način da sutra, prekosutra, potvrdite da je to baš vaš nalog.

Svim ovim parametrima ste svoj Facebook nalog još većom silom vezali za sebe, time lakše da dokažete da je nalog baš vaš.

Ako smatrate da je ovo bilo od koristi podelite na Facebooku sa prijateljima jednostavnim klikom na opciju LIKE Wink
TheNenchy

Broj poruka : 66
Datum upisa : 03.08.2010

Pogledaj profil korisnika http://shannenandrose.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu